Sanna! <3

Nu har jag varit i Mölndal och tänt ljus för Sanna...
R.I.P vila i frid nu Sanna! <3

See ya! <3

-Sandra-

Sjuuk!! :c

Nu är jag hemma igen för att jag är sjuk!! Hatar det, för jag hade franska och slöjd idag!! Kanske blir ett snabbt inlägg lite senare ifall jag orkar!

See ya! <3

-Sandra-

Lööööv it!! <3

Ni måste lyssna på denna låten!! Jag älskar den!!

http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=SE#/watch?v=AsBsBU3vn6M

See ya! <3

-Sandra-

R.I.P <3

Kände dig knappt men du e en så underbar människa!! Du kommer alltid att finnas för mig och du är säkert världens finaste på jorden!! Fattar inte hur du kunde försvinna ifrån oss alla!! Det får bara inte hända någon annan nu!
Vila i frid! <3

-Sandra-

Gymnastik!! <3

Idag ska jag på gymnastik träning med cheerleadingen!! Det kommer att bli skit kul! Jag hoppas verkligen att Cim kommer för annars kan inte vi bygga! (lyfta personer) Bygg är det bästa!! Haha jag älskar gymnastik också men bygg är det allra bästa!! Nu ska jag snart åka till centralen och möta alla tjejor där!! Förresten så tävlade jag i konståkning igår (singel) och jag kom 12 av 21 så jag är as glad för det, och så är jag lite piggare en vanligt!!

See ya! <3

-Sandra-

Bilder!! <3

Sakerna jag köpte i Milano! <3

Yaay! <3

Nu är jag hemma igen med guld medaljen i väskan!!! Älskar er Limelight, ni e bara för grymma!! Det har varit soligt nästan varje dag och runt +15
Vi åkte till mina kusiner Od, Vilda, Emil och Birk! Haha dom bor typ 3 minuter ifrån en skidbacke så vi åkte skidor nästan hela tiden!! Jag hade aldrig åkt skidor förut så det va inte kul att titta på men jag har förbättrats mycket! :D
Dagen innan tävlingen så va vi och shoppa i Auchan i Milano. Jag köpte bara en tröja, men jag ville köpa converse också men det hann jag inte! Sen innan vi kom till flygplatsen stannade vi vid shopping center Milano och kollade efter ett par "Moon Boots" till mig, men dom hade inga snygga så mina kusiner ska skicka ett par sånna skor till Sverige istället!
Men hittade en snygg skinn jacka för 15 euro som jag köpte!
När vi skulle flyga hem regna det och blåste jääääätte mycket, så hela planet typ gunga! Men emellan Köpenhamn och Göteborg så sov jag så där vet jag inte så mycket mer!
Nu sitter jag i min underbara säng och skriver ett inlägg bara för er!! Haha nu är jag skit tröött så jag får väl sluta skriva nu och sova istället!

See ya! <3

-Sandra-

Milano!!! <3

Tjenare bloggen!
Jag åker till Italien imon så kommer inte kunna blogga på cirka en vecka :( Jätte ledsen för det men någon gång måste man åka iväg. Jag åker dit med bästa teamet Limelight! Vi ska tävla i Milano spring cup!! Håll tummarna!! Puss!

Glad alla hjärtans dag! <3

-Sandra-

Haha!

Nu sitter jag här med Elin den bästa ever! Vi har as skoj!!!!!! Tystnaden uppstår när man tittar i godispåsen och ser att den är så gott som slut!!! Bild kommer haha vi är bara för snygga!!

See ya!

-Sandra-

Naww! <3

Här kommer en super söt liten gullunge! Det är mitt kusin barn, Emelie!

See ya! <3

-Sandra-

Love you! <3

Här kommer en bild på min mormor! <3

See ya!

-Sandra-

Sjuk! :(

Neej mormor fyller år imon och jag är sjuk! Jag blev det under natten tror jag. Kan inte blogga mer nu...
Ps. Kanske hinner blogga hos mormor!

See ya!

-Sandra-

Hihi!

Halu bloggen! Just nu sitter jag på min säng och kollar vad jag ska packa! Min mormor fyller 70 år på lördag så jag ska åka på fredag kväll till henne! Älskar er, så fortsätt att läsa bloggen och tipsa gärna andra också!!

See ya!

-Sandra-

Limelight!<3

I Kungälv i helgen kom Limelight 2 plats och Twilight på 1 plats! Nu ska Limelight ha första träningen efter det! Sitter i bilen på väg till ishallen, börjar om 1 halv timma men papi skulle iväg efter så vi va tvungna att åka nu! Blev ett snabbt inlägg innan träningen men kommer säkert att blogga mer sen!

See ya!

-Sandra-

Tacos!

Nu har jag kommit hem och ska äta snart! Håller på att fixa tacos nu! Jag älskar tacos!! Gör ingen outfit idag för har samma som igår så lite onödigt! Men nu måste jag fortsätta!

See ya!

-Sandra-

Bjuder på en bild också!

Skola -.-

Halu ska gå till kvarnbyskolan nu och ha språk, jag får sjuts av en kompis! Ska möta henne vid dagiset så jag måste gå nu!
Blev ett snabbt inlägg men kanske bloggar mer på rasten!

See ya!

-Sandra-

Suuper! <3

Hej alla mina älsklingar statistiken går uppåt mer och mer! Men ni får gärna fortsätta att visa bloggen för andra och följa den ifall ni gillar den! Jag tänkte göra en ny header nu! Kan förklara hur man gör ifall någon undrar! <3 See ya! <3 -Sandra-

Outfit!<3

Dagens outfit är!

Övertröja: Tessie 300 kr
Linne: HM 129 kr
Jeans: new yorker 299 kr

Träning!!<33

Halu nu sitter jag i bilen på väg till kållered! Jag ska träna team där!!
Jag har inte haft dagens outfit idag men jag hade min lila onepiece på mig i skolan. Passade bra eftersom det va typ -15 grader! Men jag ska in i ishallen nu!

See ya!

-Sandra-

Cha!

Snart ska jag iväg å träna teamåkning!! Imon är det tävling i Kungälv!!!! Ghaa Gud va jag längtar!!!

See ya!

-Sandra-

Hihi<3

Puss på er nu ska jag nana!! Snälla tipsa kompisar om bloggen skriv på Facebook eller nåt annat!! Älskar er ni är typ mitt liv!!! <33

Bjuder på en bild också!!

Mm! <3

Hej mina små kycklingar!! Nej vet inte vad jag skulle skriva. Men nu har jag ätit carbonara med min älskade familj!! Mmm jättegott verkligen!! :D Men snart ska jag gå och nana i min underbara säng!!

See ya!!

-Sandra-

The Good Of Life

Be strong! Jag skriver lite om min vardag, dagens outfit och lite sånt! Ifall ni gillar den så kan ni följa mig på bloglovin eller blogkeen! Sandra

RSS 2.0